fbpx

Henkilöstöhallinta

Henkilöstöhallinta

Henkilöstöhallinta on erinomainen työkalu niin työnantajille kuin työntekijöillekin.

Henkilöstöhallinnan avulla henkilöiden tiedot voidaan keskittää yhteen paikkaan, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja jäsentämistä. Järjestelmämme avulla näet kaikki tärkeimmät tiedot yhdellä vilkaisulla.

Kun henkilötiedot on määritetty yhteen paikkaan, ovat ne käytettävissä yrityksen toimintaan, kuten esimerkiksi palkanlaskentaan ja -maksuun, raportointiin sekä tuotannonohjaukseen.

Henkilöstöhallinta

Miten Henkilöstöhallinta toimii?

EASY-PRO® henkilöstöhallinnassa on tehty mahdolliseksi määrittää toimintonappikohtaisesti erilaisia henkilöstöryhmiä rajattomasti. Voit myös antaa yksittäiselle henkilölle lisäoikeuksia toiminto kerrallaan.

Henkilön kaikki tarvittavat tiedot ovat nähtävissä yhdessä näkymässä. Käyttäjä näkee yhdellä vilkaisulla muun muassa:

  • Aloitus
  • Salasanat
  • Työehtosopimukset ja työsopimukset
  • Palkkatiedot
  • Työajat

Henkilömoduulin alla on myös lupajärjestelmä, jossa voidaan ylläpitää kaikkia yrityksen henkilöön sidottuja lupia. Järjestelmässä voidaan määrittää keneltä vaaditaan mitäkin lupia ja tallettaa luvat järjestelmään. Järjestelmä ilmoittaa lupien päättymisestä juuri siten, kun ne asetuksissa on määritelty

Ota yhteyttä

Jos koet, että henkilöstöhallinnasta voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne, ota yhteyttä! Esittelemme mielellämme toiminnanohjausjärjestelmäämme. EASY-PRO® on AmiPro Servicen tuottama järjestelmä.