fbpx

Raportit

Raportit

Toiminnanohjausjärjestelmässä on tärkeää, että sieltä saa tarvittavat raportit yrityksen historiasta ja toiminnasta, jotta yritystä voidaan johtaa.

EASY-PRO®:ssa raportit on keskitetty omaan osioonsa. Siellä on muun muassa työtunteihin, projekteihin, asiakkaisiin ja varastoon liittyvät asiat. Voit ottaa raporttiin eri asioita oman mielesi mukaan. Esimerkiksi tuntikirjauksessa voit ottaa raporttiin henkilöt, tunnit, kirjaukset, projektinumerot, asiakkaat ja asiakastyönumerot sekä laskutetut, laskuttamattomat, poissaolot, päivärahat ja matkakustannukset.

Voit lisäksi valita minkä tahansa aikavälin, henkilön tai henkilöitä, eri varastonimikkeitä, tai projekteja. Ja kaiken tämän voit luoda raportiksi ja halutessasi saat sen exceliin. Voit myös tallettaa hakuja, jolloin saat ne muutaman napin painalluksella.

raportit

Ota yhteyttä

Jos koet, että järjestelmästämme voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne, ota yhteyttä! Esittelemme mielellämme toiminnanohjausjärjestelmäämme. EASY-PRO® on AmiPro Servicen tuottama järjestelmä.