fbpx

Siivous- ja puhtaanapitoyritykset

Toiminnanohjausjärjestelmä siivous- ja puhtaanapitoyrityksille

EASY-PRO® -toiminnanohjausjärjestelmä on kuin tehty siivous- ja puhtaanapitoyrityksiin, joka on liikkuvaa ja työvoimavoittoista toimintaa.

Laskutusperuste voi olla joko kohdekohtainen tai tuntiperusteinen. Kohteen asiakaslaskutus voi olla siis kohdekohtainen, esimerkiksi x euroa/viikko, mutta työntekijälle maksetaan tuntiperusteisesti. Molemmat voidaan määrittää järjestelmään, jolloin työntekijä kirjaa tunnit / kohde ja työntekijän tunnit siirtyvät hyväksynnän jälkeen palkanmaksuun sähköisesti.

Asiakaslaskutus voi olla myös x euroa/kohde/viikko, jolloin se siirtyy omaa polkua laskutukseen. Myös tämä voidaan automatisoida. Prosessi voidaan toteuttaa myös siten, että asiakas hyväksyy työsuoritteen.

Järjestelmässä on myös QR-koodi -ominaisuus, jolla voidaan todentaa henkilöiden tulo- ja lähtöajat kohteittain. Tämän avulla voidaan tehdä tuotannonohjauksessa suunnitelmat tarkasti ja toisaalta todentaa henkilöiden toimiminen sovitusti.

Ota yhteyttä

Jos koet, että järjestelmästämme voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne, ota yhteyttä! Esittelemme mielellämme toiminnanohjausjärjestelmäämme. EASY-PRO® on AmiPro Servicen tuottama järjestelmä.

Toiminnanohjausjärjestelmä siivous- ja puhtaanapitoyrityksille