fbpx

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Projektinhallinta vaatii lähes aina asiakkaan, jolle projekti tehdään, henkilökunnan, joka projektia tekee sekä komponentteja, tunteja ja kustannuksia (varastonimikkeitä), joita käytetään projektissa.

Nämä kolme asiaa kootaan yhteen ja hallitaan projektinhallinnalla. Projektien eri vaiheita voivat olla laskennassa olevat projektit, työn alla olevat projektit sekä hylätyt ja valmiit projektit.

Projektinhallinta

Miten projektinhallinta toimii?

EASY-PRO® -projektinhallintaan on rakennettu asetuksiin projektinumeroavaruus, jossa voidaan määrittää rajattomasti erilaisia projektinumeroita. Niiden pituudet ja aloitusnumerot voi määrittää itse. Samoin kun aliprojektinumerojärjestelmän pituuden. Yksittäisellä numerosarjalla on monia erilaisia asetusmahdollisuuksia, jotka helpottavat käyttöä ja estävät väärän toimintatavan.

Projektille voidaan tehdä tarjouslaskenta. Hinta ja kate päivittyvät jokaisesta lisätystä tuoterivistä ja siihen tehdyistä muutoksista. Tarjoukseen voidaan lisätä tuoterivit myös massasyöttönä, jolloin normaali laskentaprosessi saadaan murto-osaan aikaisemmasta.

Tarjoukset voidaan lähettää suoraan järjestelmästä. Avoin tarjouskanta ja tilauskanta näkyy kokonaisuutena ja projektikohtaisesti. Saadussa projektissa voidaan projektin eri osat aikatauluttaa sekä tuotannonohjauksessa määrittää kuka tekee mitäkin ja milloin. Materiaalit voidaan tilata tätä kautta ja seurata materiaalin etenemistä tilauksesta asennukseen. Mikäli projektilla on maksuposteja, niin ne hallitaan määrityksistä laskutukseen täällä.

Tämä osio on niin laaja kokonaisuus, että se on ehdottomasti nähtävä, jotta saa käsityksen sen laajuudesta.

Ota yhteyttä

Jos koet, että projektinhallinnasta voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne, ota yhteyttä! Esittelemme mielellämme toiminnanohjausjärjestelmäämme. EASY-PRO® on AmiPro Servicen tuottama järjestelmä.