fbpx

Varastohallinta

Varastohallinta

Varastohallinta on toiminnan sydän ja se on tärkeää pitää kunnossa. EASY-PRO®:n järjestelmällä hallitset varastoasi helposti.

Kaikkeen tekemiseen vaaditaan varaston komponentteja ja niitä käytetään tuntikirjaukseen, projektihallintaan, ostamiseen ja myymiseen sekä raportointiin.

Kattavalla varastonhallintajärjestelmällä automatisoit monia työvaiheita, jolloin myös inhimilliset virheet vähenevät.

EASY-PRO®:n varastohallinta soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ja helppokäyttöisen työkalun varastotapahtumien seurantaan.

Varastohallinta

Miten varastohallinta toimii?

Varastohallinnasta löytyy monipuoliset ominaisuudet:

EASY-PRO®:n varastossa on nimikeryhmänä komponentteja, jotka ovat fyysisiä tuotteista. Lisäksi varastonimikkeinä ovat kaikki työt ja menetelmät, kuten esimerkiksi suunnittelu, koneasennus ja hitsaus. Viimeisenä nimikeryhmänä ovat kustannukset, jotka ovat yleensä ulkopuolelta ostettavia palveluja.

Yrityksen sisäisen koodin voi vapaasti valita rajattomasti omaan muotoonsa. Teidän ei siis välttämättä tarvitse luopua mahdollisesta vanhasta numerosarjasta. Koodiin voidaan liittää rajattomasti tunnisteita, kuten esimerkiksi asiakkaan tai toimittajan omat koodit tai LVI-koodi ja mittareita (esim. paino, tuntia/kpl).

Varastonimikkeen kaikki perustiedot kirjataan yhdessä näkymässä, jolloin määritetään tuotteen nimi, sisäinen koodi, yksikkö, ostohinta, myyntihinta ja kate. Nimikkeille voidaan määrittää myös yhteydet tunnisteisiin ja mittareihin, varastopaikat, valokuvat ja toimittajat. Varastot voidaan viedä exceliin, muokata sekä ajaa takaisin järjestelmään. Järjestelmän hakutoiminto on erittäin monipuolinen

Yritys voi määrittää kaikki fyysiset varastopaikat ja nimikkeiden takana linkittää nimike ja varastopaikka. Näin voit jo ostaessa määrittää fyysisen varastopaikan. Silloin on mahdollista tilata itse ja toimittaja tuo tuotteen lokeroon. Ostotilausprosessissa tarkoituksena on, että yritys on ostamisessa kuskin paikalla. Ostamisessa järjestelmä tallettaa jokaisen henkilön tekemät työt ja muutokset, jolloin on helppo seurata tekemisiä ja kysyä, jos joku asia on selvityksessä. Ostot korvamerkitään ja ostetaan aina joko varastoon tai suoraan projektille. Ostamisesta tulee ostotilausnumero, joka sitten linkitetään tulevan laskun kanssa. Kun laskun summat ja määrät täsmäävät sekä tuotteet on otettu vastaan, voidaan lasku hyväksyä ja laittaa maksatukseen.

Logistiikkapuolella voidaan tavara vastaanottaa ja lähettää sekä seurata lähetyksen etenemistä. Lisäksi järjestelmästä löytyy toimittajarekisteri, jossa on yrityksen toimittajat.

Ota yhteyttä

Jos koet, että varastohallinnasta voisi olla hyötyä juuri teidän yrityksellenne, ota yhteyttä! Esittelemme mielellämme toiminnanohjausjärjestelmäämme. EASY-PRO® on AmiPro Servicen tuottama järjestelmä.